zaterdag 19 november 2011

TEA TIME




Hallo allemaal,
Zoals ik gisteren al schreef zou ik vandaag iets plaatsen voor Colien. Ik had al vaker een theepot voorbij zien komen bij anderen op hun blog en vond dat toch wel erg toepasselijk voor Colien aangezien zei liters thee weg drinkt. Heb gewoon een kleurplaat van een theepot uitgeprint en ben daarmee aan de slag gegaan. Het papier is van Eline's huis 'Happy &Bright'. Het afdrukje heb ik volgens mij ooit van Colien gehad en is ingekleurd met derwent potloden. Ik vond het wel leuk om een label kaartje echt in de theepot te hangen vandaar dat ik de dop los heb geknipt en vast heb gezet met een eyelet, zo kan de pot open en dicht.
zo nu gaan we naar de sint intocht bij ons in het dorp en dan vanavond nog een gezellig knoflook dipsaus feestje.
Groetjes Esther

vrijdag 18 november 2011

NEWBORN BABY

Nog gauw even op de valreep een kaartje plaatsen. Vorige week hebben vrienden van ons een kleine gekregen en daar moet natuurlijk wel een kaartje naar toe. Nu had ik deze sketch al gezien bij Dutch Card Lovers gezien maar het kwam er steeds niet van dus vanmiddag maar even gauw aan de knutsel en dit is het resultaat geworden. Erg simpel maar daarom niet minder leuk. Ik heb papier van Eline's huis gebruikt "Pale Pastels.." ik moet zeggen het is erg leuk papier. De letters heb ik gemaakt met een mal van Tim Holtz en er diamond glaze over gedaan waardoor ze leuk gaan glimmen.
Nu even eten gaat maken en daarna nog iets leuks voor Colien gaan maken ze is morgen namelijk jarig.
Groetjes Esther

donderdag 10 november 2011

60 JAAR

Een hele tijd geleden kwam mijn schoonmoeder met de vraag of ik iets leuks kon maken voor iemand die 60 jaar werd. Deze persoon is altijd veel in de tijn bezig dus ben ik op zoek gegaan naar een leuke gieter dit vond ik wel gepast. Na lang zoeken vond ik een model wat ik wel leuk vond. Maar ja iets leuk vinden en het ook maken zijn twee dingen het viel wel even tegen maar het resultaat mag er wezen al zeg ik het zelf. Ik weet niet meer van welk papier het gemaakt is maar dat maakt toch ook niet echt uit. In de gieter heb ik een zakje bonbons gedaan om het af te maken.
Eens kijken of ik nog meer foto's kan vinden met creaties die ik de afgelopen tijd heb gemaakt en dan kunnen jullie ook weer meekijken.
Groetjes en tot de volgende keer Esther

dinsdag 8 november 2011

JARIG

Vandaag is er een goede vriend jarig, de man van Colien dan moet er natuurlijk wel een mooi kaartje gemaakt worden.
De kaart is gemaakt na aanleiding van de sketch  Dutch Card Lovers. Ik heb wit en zwart cardstock gebruikt het design papier is van Best Creation Inc en de mal is van Tim Holtz ik moet zeggen het is wel een hele stoere mal.
Nu dat is het weer voor vandaag ik ga nu eens uitzoeken hoe ik mijn volgende berichten al vast kan gaan maken en dat ze automatisch op een voor ingestelde tijd geplaatst gaan worden.
groetjes Esther